1 objekt 365 dagar

Blindbock

Hämtar mina klockor

Lill-polarn och Wumba Wu skulle hjälpa mig att plocka ner lite advent pynt från övervåningen. Jag hade köpt ett gäng klockor som jag funderade på att hänga upp i köket. Jag sa till dem att bära försiktigt och bara en i taget. Lill-polarn och Wumba Wu rusar upp och jag hör hur de rumsterar om bland julpytet.

– Kolla Lill-polarn vilken gigantisk hatt!

Precis när Lill-polarn skall titta öppnar Micael dörren och Wumba Wu tappar taget om klockan som ramlar ner över huvudet och ner över hans smala axlar, hade inte Lill-polarn hållit i snöret hade Wumba wu ramlat rätt över alla klockor.

– Oj Wumba Wu nu kan vi ju leka blindbock, Micael vill du vara med?

Micael som tyckte synd om Wumba Wu som stod och ojade sig, lekte en stund och lovade en stor härlig skatt till den som kunde hitta svampslingan bland alt pynt. Micael hann bara räkna upp bullar , knäckebröd o… så var Lill-polarn och Wumba Wu inne i garderoben och rotade för fullt. Micael kom ner med klockorna till mig innan han gick vidare till sin kompis. Nu när de är upptagna kanske man skulle passa på att rusa upp och fodra hästarna.

Leave a Reply

Översätt sidan »