1 objekt 365 dagar

Svampslingan

Pyntat

Skönt att det är fredag, det är lite kämpigt på jobbet och jag är rejält trött när jag kommer hem. Men idag hördes julsånger och det lukta ny bryggt kaffe när jag klev innanför dörren. Självklart hade de hittat svampslingan även om det tog ett par timmar och de kom ner med diverse pynt som kunde tänkas stämma in på en slinga.

Nu var de på ett strålande humör och pyntade för fullt medan de länsade mina fudge burkar. När jag kom in i vardagsrummet ville de bli fotograferade tillsammans med tomten och att jag skulle tända brasan. Blev riktigt imponerad över att de inte hade tänt själva, de hade fyllt på med tidning och ved, så det var bara för mig att tända.

– Självklart vet vi ju att vi inte får pilla med tändstickor!!

– Nej det är jätte farligt!

Både Lill-polarn och Wumba Wu sneglade på tomten för att kolla så han verkligen uppfattade hur rediga de var och räckte sedan över önskelistan. Båda två ville fortsätta pynta och jag hör hur Lill-polarn berättar om julstaden han brukar fixa till alldeles själv. Jaja jag säger då det, nu skall jag ta mig en kopp kaffe och bara njuta av brasan.

Leave a Reply

Översätt sidan »