Trädgården

Sommar mat

Skördade de sista ärtorna idag och plockade in morötter, squash, majrova, potatis, fransk dragon och rosmarin. Tänkte jag skulle fixa till något enkel sommar mat. Det är kanonfint väder med så himla kvavt. Har mest gått runt och softat ute idag. Även Bellman kände av det kvava vädret och körde igång och busade. Precis när jag skulle släppa in honom på tomten smet han iväg och såg helt överlycklig ut. När jag försökte ta honom ökade han bara så jag släppte lös även Beethoven.

Så nu hade jag 2 överlyckliga hästar med svansarna i vädret som tyckte att de var ena riktiga vandaler som som lyckats smita från sin ägare. De satte av i full galopp och rätt in i lille hagen där de sprang runt och frustade. Jag har kommit hem förr från jobbet och funderat över varför gubben har flyttat ner dem och inte sett det förrän jag skall ta upp dem att de inte är instängda.

Maten blev riktigt god och det blev inget över, så nu hoppas jag att de orkar gräva klart de sista vid huset så skall jag fixa till kaffe och gå ut och njuta igen. Det gäller att ta tillvara på det fina vädret.

Leave a Reply

Översätt sidan »