Tips

Jämför försäkringar

Jag skall skriva en artikel om Insplanet och jag var först lite tveksam, gubben ropade från soffan att den sidan kände han faktiskt till väldigt väl, han hade jämfört bilförsäkringarna där och blev glad att jag nu satt uppe med sidan igen så han kunde kolla för Tobias.  Måste erkänna att gubben kan vara lite enkelspårig när han söker på något, för han hade missat helt att han även kunde jämföra  elpriser .

Jag brukar kunna få sitta i fred vid datorn men nu blev han eld och lågor. Här skulle jämföras! Vi har knutit avtal med Din El och de ligger fortfarande under de andra bolagen i priserna. Känns riktigt gott att ha fått det bekräftat. Nu har vi haft vilda diskussioner om vi skall låsa elpriset eller inte? De varnar ju för värsta vintern på 1000 år!! och tyckte vi förra var kall så vänta bara…. De baserade detta på att det redan var så kallt med tanke på att vi bara var i oktober.

Hmm!! Har precis bytt blogg system och får vända mina artiklar manuellt för jag kunde bara importera de så html koden blir synlig. Har precis läst att 2007 var det minsann snö och frost i September!! och jag gnäller på var och vartannat inlägg om hur grisa kallt det är! Men visst, det skadar sannerligen inte att kolla upp elpriserna kontinuerligt, för räkningen som kom förra året var järnspikars inte att leka med. En sådan vill vi helst slippa igen.

Hemförsäkringen kan vi väl inte göra så mycket åt på grund av att vi bor på en gård och det är väl bara Länsförsäkringar som gäller där. Men de är vi väldigt nöjda med och de bjöd till bra när det hade brunnit här och vi var lite sena med betalningen. Vi betalade snabbt in och försäkringen gällde. Ladugården var väl extremt lågt värderad men i detta läget var det bättre med lite än inget, med tanke på hur mycket som behövde renoveras här.

De skador som blev när brandmännen fick såga upp taket och alla rutor som gick åt skogen, åtgärdades snabbt så det skadar aldrig att hela tiden ha koll och jämföra priserna på de olika försäkringar som man behöver ha. Man kan tjäna en hel del och allt är ju i stort sett samlat på Insplanet.

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »