Familjen

Våran jul

Trots att jag var i stort sett färdigt med allt blir jag alltid lite stressad innan alla kommer. Rätt fånigt egentligen, bättre att bara flyta med och koppla av. Nu var hela hemmet fullt av värmeljus och båda spisarna gick på högtryck så här var det riktigt varmt gott. Jag brukar gilla julmaten men i år var jag nog väldigt hungrig för jag tyckte aldrig maten har varit så god som i år. Wow! Vilket jobb Uddevallarna gjort med maten.

Efter att vi ätit och kopplat av gick vi upp till Tobias och han fixade kaffe medan Simon och Micael fick passa upp oss andra med bakverk och kakor. Uddevallarna var sugna att se hur Avatar såg ut i hd kvallité, men det blev att vi satt och tittade på Prins of Persia i stället. Riktigt mysigt att få sitta hos Tobias. Farmor blev så paff att Tobias inte hade några problem med att stå upp under hela filmen igenom. Men han är van att stå på bion och riva biljetter och lite annat så det var inga problem.

Till sist tassade vi ner till oss igen och julklapps utdelningen började. Många härliga julklappar under skratt och stoj. Sen satt man bara och mös medan stora tröttheten kom smygandes. Det var en kanon trevligt och det känns lite vemodigt att dagen flyger iväg så fort. Julen är mysig, kort, stressig, men ändå underbar. Ha en trevlig fortsättning på julen 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »