Trädgården

Äntligen!

Sådär nu är taket fixat. Vi köpte rökfärgat denna gången och en lite dyrare sort. Det andra taket var ju som fnöske och Micael fick vara noga med att hålla sig på reglarna. Det sprack så fort man nuddade det. Underbart att det är färdigt så nu skall jag sätta upp tyg runt. Elvy var uppe och hämtade mask i gödselhögen så hon hjälpte mig att hålla upp och kolla hur det kommer att bli.

Kan vara gott på kvällarna att släppa ner lite tyg för myggen och bara för mys faktorn skull. Vi har ju fläktar och lampor uppe, fast fläckt vingarna slokar allt bra nu! Jag har varit ute i omgångar nu när det är så varm, det gäller att ta det försiktigt i solen. Elvy har som jag varit extremt trött den sista tiden. Jag hade ju en underbar mini semester och nu har jag börjat med att äta ganska mycket persilja för järnet skull. Så Elvy passade på att äta av mina grödor och ta med sig en mintchoklad mynta hem.

En på jobbet som fick en mynta har snart ätit upp hela växten. Han tycker det är så gott att lägga ett par blad i vattnet på morgonen? Jag trodde man måste torka de först! Hmm han verkar pigg i alla fall, man kanske skulle testa 🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »