Djuren

Amor utan sele

Det var så gott väder när jag kom hem att jag ville lägga mig en stund i hängmattan. Huset var som en bastu och att inte kunna ha öppet ytterdörren för att Amor kan springa ut fungera ju inte i längden. Så idag släppte vi bara ut honom och det visade sig ganska snabbt att han inte var så kaxig som med selen på sig.

Ljud och rörelse över allt. Plus att Pepper talade om på skarpen att drivbänken endast var till för honom att sola på, Eros jagade runt honom, Shakira rusade runt som en tok oh gubben snickrade och körde igång sågen med jämna mellanrum. Det visade sig vara en sten hård värld därute och ingen trygghets sele på toppen av allt.

Så med andra ord! Det gick strålande och Amor rusade till trappan beredd att slänga sig in om det dök upp mera konstigheter. Så nu kan har börja få vara ute en bra stund varje dag så att han inte river ner huset för oss. Fick plåtat trollsländor och i år hade vi ett 20 tal smala kornblåa varianter och ett par röda. Hua får hoppas att alla inte lägger ägg i dammen.

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »