Smått o Gott

Ängeln

Ängel

Här är den lilla ängeln jag köpte på Börjes gården. Den passar perfekt till lampan och det är lite roligt att byta ut det som hänger där. Egentligen är det en ganska knasig lampa men som sagt, skenet den ger gör hela lampan. Jag plockade fram pappas gamla ljus låda som han egenhändigt byggt. Den är kanon om man behöver skriva igenom papper eller göra mallar. Enda nackdelen är att det blir så varmt att bläcket torkar när man skriver. Glömde bort att jag kan sätta låg energi lampa i lådan. Jag har använt  den extremt mycket under åren och pappa hade den redan när jag var liten, så den har par år på nacken.

Kuperad (276 av 365)

Har röjt upp lite i hobby rummet och tänkte fortsätta idag men jag tror jag gör en paus. Jag har nu bara sovrummet kvar att storstäda så är allt klart, tror jag skjuter upp det med! Det är bara en sådan dag idag. Förhoppningsvis hinner jag med de sista paketen i god tid ändå. Nää tar och fodra hästarna och lagar till något gott att äta. Hmm! bara skit på tv blir till att hyra någon film ikväll.   Jag har städat lite trapphus och i en del har folk pyntat med blommor, målade stenar och dekorationer runt nyckelhålen. Det är så mysigt i de uppgångarna och flyttar jag till lägenhet någon gång så lär jag placera lite blommor utanför. Det gör så otroligt mycket för hela uppgången.

Blomma

One Comment

  • Lotta

    Det är mysigt när man kan göra det lite personligt i trappuppgångarna och så mycket roligare för er som städar trapporna, brevbäraren m.m. Lampan är urläcker!

Leave a Reply

Översätt sidan »