Pyssel

Nytta med nöje


Hobby rummet

Nu har jag äntligen fått röjt ur mitt hobby rum. Mina föräldrars skänk som de köp när det gifte sig gav upp och jag var tvungen att bryta upp dörren för att komma åt mina saker. Lite trist men känner att den ändå varit till stor glädje. Jag gillar att blanda gammal och nytt, samtidigt som jag vill kunna använda dem så de inte bara står som monument. Bordet som tillhörde håller ännu.


Hobby rummet

Nu hade Claes – Olofs moster en nästan likadan skänk, lite smalare och högre men lika brett så den passade in kanon och det känns jättefint att ha en del av henne i rummet. Det är en lugn och varm stämning i rummet även om det oftast ser ut som ett bombnedslag där. Men som sagt nu är det nystädat och jag har börjat att pyssla igen. Gjort klart mammas julklapp och mitt gamla städteam skall få en liten sista skämt julklapp. Saknar dem alla.


Göteborg

Avslutade eftermiddagen med att fira Monica på Thai Moon Kitchen. Älskar att äta där. Som vanligt hade vi en kanon stund , synd att borden var uppdelade så vi inte kunde sitta alla vid samma bord. Men vi var 13 pers och det är lite små trångt i restaurangen.Hade det inte varit så kallt ute hade vi tagit en promenad på avenyn, eller rättare sagt jag hade klänning på mig och var inte ordentligt påpaltad. Det hade varit mysigt att kvällsfotografera lite.


Göteborg

Leave a Reply

Översätt sidan »