Smått o Gott

Voody Lily

Min blomma bara växer och växer, det är lite läskigt att komma hem ifall den har slagit ut. Läste på en engelsk sida att den skulle lukta ruttet kött, och den lukten är bland det värsta jag vet. Hittade visserligen väldigt vackra bilder på blomman och folk verkar tycka om den trots lukten. När jag såg den på Liseberg tänkte jag, wow vilken tuff blomma att ge bort i present. Man kunde ju göra jätte fina dekorationer och sätta denna blomma i mitten. Tyckte detta verkade vara årets present. Men nu har jag hittat så mycket information på nätet om dess lukt, så det var tur jag inte köpte en hel dröse.

Gav kompisen Rosa en sådan här blomma och hennes växer också läskigt fort . Det engelska paret som jag läste om hade upplevt blomman lika fascinerande som Rosa och mig. De hade rusat ut varje morgon för att titta på förändringarna. Men som sagt vad, lukten hade gjort att de behövde klädnypor om näsan och att blomman drog till sig en massa stora flugor.

Jösses om den kan bli så här stor, okey fördelen är ju att både Rosa och Elvy lär känna när den är i blom och kan komma upp och titta. Jag försöker hitta så mycket information jag kan men det finns flera olika sorter och den har så många namn.

Leave a Reply

Översätt sidan »