Smått o Gott

Vilken Blåsning?

Jösses jag kan inte ha någon lukt sinne kvar eller också är jag obemärkt dunder förkyld. Har sökt som en tok om min underblomma och dess lukt. Det har stått att det inte är en blomma för den som svimmar lätt???, att den skall lukta ruttet kött, som en gigantisk pissoar m.m. Min hade slagit ut i morse och jag kände bara en liten knepig svag doft när jag körde ner näsan i den och det kan man ju låta bli att göra. Så snacka om att känna sig general blåst på lukten. I morgon har nog den andra slagit ut också. Jag kommer att köpa mer Voody Lilys nästa år på Liseberg. Det är en spännande blomma.

Tog ut glädjen i förskott, det luktade mera när jag kom hem från jobbet. Den har inte vidgat sig helt heller så när den gör det så kommer det lukta så in i bänken. Typiskt att inte båda kunde slå ut samtidigt. Jag kommer nog inte att köpa mer Voody Lilys nästa år på Liseberg. Det är en illaluktande blomma!!!.

Leave a Reply

Översätt sidan »