Smått o Gott

Äntligen klar

Nu är jag äntligen klar med mina fönster och köpt nya fräscha växter. Köpte en porslinsblomma som heter Stargazer med massor av doftande blommor. Jag blev så lyrisk när jag kände doften för det luktade precis som hemma hos mina föräldrar förut. Glömde bort i min glädje att lukten kan vara väldig stark och man kan bli lite illamående. Mamma var helt enorm på att få porslinsblommorna att blomma så det luktade ganska kraftigt hemma hos oss.

Hon hade också olika sorters svärmorstungor och en del luktade något hiskeligt sött när de blommade. Jag brukar inte få mina växter så stora så lukten skall jag väl klara av, men kommer blommorna upp i mammas dimensioner så ville Rosa gärna ha dem. Hm hon har nog aldrig känt doften av en sådan här blomma innan.

Leave a Reply

Översätt sidan »