Smått o Gott

varför samlar man på sig?

Gamla trådrullar

Varför är det så lätt att samla på sig, men så svårt att göra sig av med?  Håller just nu på att försöka få bukt med garderoben eller krypinet som är längs med sovrummet. Allt som vi inte vet vad vi skall göra av hamnar här. Men jag är så himla trött på att hoppa över alla mattor påsar och kartonger som ligger huller om buller. Den här lilla trälådan och en himla massa stora trä sy rullar hittade jag i krypinet, det skulle jag gärna vilja ha framme i stället för att det ligger här inne till ingen nytta. Kompisens lillebror kör alltid att har han inte öppnat en kartong på 3 år eller mera, så är det inget han saknar. Och så tar han kartongen till tippen. Det tycker jag är otroligt starkt. Sånt funkar aldrig hos mig. Måste bara kolla, kan vara bra att ha grej.

Leave a Reply

Översätt sidan »