Smått o Gott

Vilken dag!

Jösses! I dag bara vräkte regnet ner och det kändes så tungt. Måtte inte resten av semestern regna bort. Jag passade på att göra en riktigt grundlig rengöring och när jag höll på som best med köksluckorna, tänkte jag på att det kunde vara mysigt att ha lite nya ljus på bordet. Såg så gulligt på  zensuells sida.

Har sett cult designen förut men inte tyckt något speciellt förrän jag såg hönorna på milla68s sida, de är ju bara så söta.  Ringer Rosa och frågar om hon skall med och handla. Vi började i Mölndals bro, inga cultgrejer bara en massa regn. Jaha då åkte vi till Askim inga cultgrejer, mängder av affärer men inte det jag vill ha. Vi började bli riktigt blöta men tänkte att Frölunda torg måste ju bara ha!

Åker till Frölunda Torg, verkligen mängder av affärer men INGA cultgrejer, jag brukar försöka se något positivt i allt men nu tyckte jag verkligen allt bara sög. Vid det här laget hade Rosa gett upp och tog det lugn i regnet. Vi var så genomvåta att det kändes som vi hade badat. Fy Tusan! Jag stannade till vid brevlådan när jag kom hem och dagen kändes genast bättre Furimmers bokmärken hade kommit.

Så nu har jag nya bokmärken och ett rent hem, sitter just nu och väntar på att Micael skall komma hem från Stockholm. Han har varit borta bra länge nu och det känns lite tomt nu när Tobias och gubben jobbar igen.

Leave a Reply

Översätt sidan »