1 objekt 365 dagar

Det viktigaste

Oj! De har glömt att ta in bullpåsen!

Det blåser idag också och vi har påbörjat med att ta in utemöblerna. Så fort Micael kommer hem så skall vi göra ett ryck och fylla transporten igen, vi har 5 gånger till i år på oss att slänga skräp så det vill vi gärna utnyttja. Lill-polarn ville fika en sista gång med Esmeralda i hängstolarna innan vi plockar ner dem.

Fontänen och fule gubben funderar vi på att ta in från dammen. Pumpen skall klara ganska kraftig kyla, så den vill vi ha på så länge det bara går. Vi har gjort en liten lista på sånt som måste fixas och det känns riktigt bra att gå runt och bocka av. Lill-polarn har kommit riktigt långt med sin lista och sitter nu och myser med Esmeralda

Så nu är möblerna inne och vi går in för att ta en kopp kaffe innan vi skall ut och börja lassa transporten. Plötsligt hör vi Lill-polarn knorra över vilka slarvpottor vi är och ser honom hämta sin packkärra för att rädda in bullpåsen, det heligaste av allt, hur kan man bara glömma något så viktigt!!

Leave a Reply

Översätt sidan »