Smått o Gott

Här är verkligen kallt!

Håller på att städa så jag kan koppla av i kväll. Jag köpte tyg som ser ut som fuskpäls, varmt och gott. Jag tänkte jag skulle sy en pläd till soffan. Gillar att gosa ner mig i soffan med en filt och bara koppla av. Det blir att tända en brasa för elementen har fortfarande inte kommit upp! Hade det inte varit att propparna går i ett så hade jag köpt ett och pluggat in det vanligt. Här är verkligen kallt.  Köpte nya gardiner i klädkällarn, de är svarta så här är mörkt, men jag tycker det blev mysiga i alla fall. Är lite trött på blommigt just nu, men vill ändå att mammas möbler skall passa in. Det måste ju gå att blanda nytt och gammalt på ett smakfullt sätt. Jag får testa mig fram.

Hittade vad som ser ut och luktar hasselnötter men nötterna sitter i klumpar? När jag söker hasselnötter och har set i skogen så ser de inte ut som på min bild!? Är det någon som vet???

Huu! Nää skall nog ta och påbörja med pläden.

Leave a Reply

Översätt sidan »