1 objekt 365 dagar

Klart det är en spålampa!

Måste vara en spåkula?

Innan vi åkte in till Göteborg igår hoppade vi in vid en secondhand butik i Mölndal som bara har öppet onsdagar och lördagar. Det var bilar längs hela ån och vi blev så förvånade över allt folk. Men butiken var enorm med mängder av prylar och jag tror aldrig jag har sett så många roliga och udda lampor på ett och samma ställe!

Vi kunde bara inte låta bli att köpa en kula som gav ett underbart sken. Nackdelen med att Lill-polarn har en egen lastkärra är att grejerna aldrig är kvar där man ställer dem. Hur i allvärden han nu lyckades snoka reda på påsen med lampan i. Jag märkte inget förrän Tobias kom in och frågade varför jag gömt den häftiga lampan där? Wow! Inte ofta Tobias gillar något!

Han tyckte den hade gjort sig himla bra på hans köksbord! Lill-polarn som hörde vår diskussion kom ut och menade på att det var hans spålampa. Han hade hittat den i hallen med tillhörande matta att ha under det lilla bordet. Altt passade perfekt ihop, så det måste ju varit till honom. När han tittat i lampan hade den sagt “Vill vara på ditt bord”

– Men du kan ju inte spå i den!? det är ju en lampa.

– Joho, den blev alldeles gul som Afrikas himmel.

Leave a Reply

Översätt sidan »