Smått o Gott

Snyggt i en kvart i alla fall!

Vår öppna spis är så grådaskig, när jag tog kort förra julen rättade jag till färgen lite i photoshopen och bestämde mig för att måla om den innan nästa jul. Så idag var det dags, men jag vet inte riktigt vad jag gjorde för fel för färgen flagade av så fort den torkat?! Men jag hann få se spisen vit i alla fall. Skall ta och leta fram mammas enorma förstoringsglas hon alltid hade framme. Jag tyckte det såg så roligt ut varje gång hon tog fram den, men nu behöver jag den själv! Jösses! Kan de inte skriva lite större på målarburkarna så man kan läsa?

Hittade min gran girlang som sedan kommer att hänga på öppna spisen. Skall gå igenom advents ljusstakarna i morgon, det är så himla trist om det fattas massa lampor till advent. Skall kolla med Tobias om han inte vill ha adventsljusstakar i alla fall? han behöver ju inte sätta upp massa tomtar, men en stackars ljusstake kan man nog övertala honom att ha, om inte annat för att slippa mitt tjat.

Köpte ett så sött bord på sekondhanden och Micael hann inte mer än innanför dörren förrän man hörde, shit! Vilket fint bord! Var skall det stå!!

Leave a Reply

Översätt sidan »