Smått o Gott

Paket

Tjoho! Har fått paket från min swappvän. Vet från vem, peppar peppar har hållit fingrarna i styr och inte öppnat. Andra roliga är att jag fått kort på min mamma och födelsedata på min bror. Om jag äter upp mig lite till så är vi ganska lika. Munnen, näsan och storleken har jag fått från mamma medan ögonen och vikten från min pappa. Sedan verkar hon klart vara lika knasig som mig med tanke på en del kort och vi har samma glimt i ögonen. Hon skickade en del kort på sig som 40 åring. Av dem att bedöma tror jag vi är ganska lika i sättet på gott och ont.

Tråkiga och positiva är att facket har lämnat in en stämning på min chef, hade hoppats på efter jul. Det kommer väl att bli riktigt fult ett tag och jag känner att detta redan har tagit för mycket av min energi. Men men! Det är som det är och jag får försöka hitta små glädjande energi klickar i smått och gott.

Nu gläds jag enormt över kort och paket, skall försöka att inte klämma sönder det innan jul.

Leave a Reply

Översätt sidan »