1 objekt 365 dagar

Djungeltelegraf

Telefonsamtal

Idag kände jag mig riktigt sugen på att storstäda övervåningen. Vi hade plockat ut massa kartonger där vi har el-centralen och bara snabbt hystat in det igen nu under julen. Eftersom jag hade världens slappe dag i går och hela förmiddagen kände jag mig rejält rastlös. Lill-polarn skulle bara se färdigt filmen innan han också kom upp.

Jag började att plocka ut böckerna i bokhyllan och dammade runt, bytte i sängarna och skakade alla mattor när jag funderade på vart Lill-polarn blev av. Jag hade ändå hållit på ett par timmar så filmen borde ju vara slut vid det här laget. När jag kom ner hörde jag hur Lill-polarn gapade på någon.

Lill-polarn ville inte vänta med att berätta vad han fått i julklappar, så han hade ringt upp Wumba Wu och innan den ena stammen hade gått till nästa by och nästa för att tala om för Wumba Wu att han hade telefon så hade det ju gått ett par timmar! Nu hade äntligen Wumba Wu kommit till telefonen och Lill-polarn gapade för fullt så att Wumba Wu skulle höra honom. Jag lär nog gapa så taket lyfter när jag får telefon räkningen!

Leave a Reply

Översätt sidan »