Tips

En för alla…

Läste i GT att Linda i “Ensam mamma söker” rasar över att dom visar när hon kysser alla killarna! Visst funderade man lite hur hon tänkte, men det är ju hennes problem. Fattar inte varför de vill exponera sig så i tv. Finns det gott om något på Internet så är det ju sajter om dejting.  Har en gubbe så jag har väl inte kollat upp dem så noga, men en del ser lite mer seriösa ut än andra.

Kompisen var med på en men har inte använt den på ett bra tag. Hon fortsätter att ha lite särbo-förhållande med sin gamla pojkvän. Det jag lade märke till var att de var så många på sajten och att det var många som jag var nyfiken på och hade kunnat tänka mig som vänner. Kompisen sa visserligen att jag kunde bocka i att jag hade förhållande och bara var ute efter vänskap, men det kändes ändå fel. Synd att det inte finns fler nätmötesplatser för bara vänskap.

Jösses! Jag gjorde en test på killar mellan 46-56 och det fanns 2400 stycken. Det är väl som de säger att det finns en för alla! Skall visa sidan för gubbarna på jobbet. En del där borde ju verkligen göra något åt sina liv och inte bara säga att de inte hittar någon, att det nog är kört. Pessimist-nissar!!

Leave a Reply

Översätt sidan »