Fototriss / Tisdagtema

Tisdagstema: Omgjord

Tisdagstema: Omgjord .  Det är en hel del som är omgjort här. Köken i båda husen och alla el kablar är bytta. Husen är om målade och har fått nya kök. Detta är Gästhuset som vi hyr ut, det skall bli äldsta sonens hus en dag. Han får börja med kokhuset som är mindre och behöver renoveras. Vi skall renovera det tillsammans så han får vara med från början och lära sig att allt inte städar och lagar sig självt. Just nu är han en klassisk tonåring som har problem med att hålla ett rumt rent. Förhoppningsvis blir han mer noggrann när han får vara med och bestämma hur vi skall renovera.


Tobbes hus

Stallet har fått ny fasad och tak. En vacker dag när jag kom ut så hade taket gett sig och hölls uppe av dörren. Var tvungen att gå in och ta mig en kopp kaffe innan jag gick ut igen och kunde konstatera att jag inte såg i syne. Den äldsta delen av stallet stod utan tak i ett år innan vi kunde renovera det.


Stallet

Efter den stora branden då ladugården bran ner, så har vi byggt en stor uteplats över en del av grunden. Vi kommer att fortsätta fixa till allt eftersom. Det är mycke tegel och brandrester kvar ännu.


Trädgården och uteplatsen

Leave a Reply

Översätt sidan »