Tips

Meddelanden från feerna

Jag köpte för ett tag sedan annorlunda spå kort. Har kört Tarot kort förr men tycker att de varit så mörka och negativa att jag ville prova något nytt. Jag gillar verkligen de här korten, betydligt positivare men ger även en lite klapp på näsan om att man är löjlig och behöver tänka om.

Meddelanden från feerna

Feerna vet att du är bekymrad och lite orolig, så de har skickat detta kort för att tala om att det kommer att ordna sig. Vidta åtgärder för att minska stress och oro genom att ta natur promenader, umgås med nära och kära, träna eller njut av ett kreativt projekt.

Ju mer du kan vara fokuserad och fylld med tro , desto bättre resultat kommer du att uppleva.

Du kan även skriva ned frågorna på papper och sedan avyttra högtidligt på listan genom att bränna den , hälla vatten över den eller gräva ner den.

Var säker på att du vilar ordentligt och äter hälsosam mat, tänk på att fysisk belastning kan leda till ångest och utmattning.

Skall bli lite spännande att se hur de kommer att stämma in på min fråga. Stämde bra in förra gången samtidigt som den talade om att jag inte skall bry mig så mycket om vad andra tycker och tänker.

De här spå korten får mig verkligen på gott humör, även om det inte blir som jag tänkt.

Leave a Reply

Översätt sidan »