Utflykter

Fjärås Bräcka och Äskhult

Claes-Olof och jag åkte till Allum i Partille där jag fick tag på en jätte stor trädgårds bok med utomhusprojekt. Vi gick och tittade i runt i affärerna men det var så mycket folk att det är bättre att åka dit en vardag. Jag fick i alla fall tag på en bok som heter Göteborgarnas Lilla Promenadguide, 86 tips för promenader eller utflykter. När jag kom hem så tog jag med Shakira och åkte till ett av tipsen (Fjärås Bräcka). Fast jag bor så pass nära har jag aldrig varit där och blev riktigt sugen på att åka dit. Här har jag gjort en slide show på bilderna från Bräckan. Tryck på bilden så startar den.

När jag var på hemväg så såg jag skylten till Äskhult och beslöt mig för att åka dit. Jag och Claes-Olof var där för 20 år sedan och jag kom ihåg att där var ganska fint. Men idag var jag och Shakira helt ensamma. Jag kunde gå och ströva i lugn och ro, vilket märktes på mängden av kort jag har tagit. Det som hade förgyllt lite mer hade varit om Rosa och Elvy hade följt med och en termos kaffe. Det var verkligen avkopplande att gå mellan husen och fotografera. Det var så himla vacker med alla påskliljor i full blom.

Leave a Reply

Översätt sidan »