Tips

Bandage-beställning ?

Tobias skall till Hemsedal och åka snowboard med jobbet. Jag rådde honom att gå in på denna sida och kolla efter utrustning och då framför allt skyddsutrustning  🙂  På denna sida var det riktigt gedigna prylar att välja på och kängorna från Sorel ser riktigt varma och goa ut. Ordentliga vinterkläder har han ju inte heller så han får allt sätta fart och beställa. Ärligt talat tror jag aldrig att jag har sett honom åka snowboard, det var knappt att vi fick på honom skidor när han var liten, så vi blev minst sagt förvånade när han berättade att han skulle iväg. Jag ser bara framför mig en son inlindad i bandage från topp till tå. Men han brukar greja det mesta så det skall väl säkert gå bra hoppas jag.

Kanske är After ski det som hägrar mest. Han får något drömskt i blicken när han pratar om det.

2 Comments

  • Gullvi

    Ska han klättra på/i vattenfallet? Säg åt honom att vara försiktig.
    Har varit där och det var så vacker natur. Turridningen på en vecka utgick från Hemsedal. Visserligen 17 år sedan men kommer ihåg hur härligt det var.

Leave a Reply

Översätt sidan »