Tips

Funderingar

Jag har funderat på att lämna in mitt guld men det har inte blivit av. Jag har inte så mycket och har väl tyckt att det kanske är för lite att skicka iväg, men egentligen är man ju dum! Det ligger ju bara här och jag är inte så mycket för guld smycken. Guldpunkten köper nästan allt guld så man behöver ju inte stressa om man är osäker på kvalite´n och det har ett bra guldpris. Det känns visserligen lite avigt att lämna in ärvda smycken men hellre det än att det bara blir liggandes.

Guldsmycken

Smidigt att bara behöva beställa ett guldpaket. Pratade igenom detta med gubben och vi funderar att även ta våra förlovningsringar. Han fick klippa upp sin ring när han bröt handen och jag fick klippa min när fingret har blivit större. Min ring har dessutom blivit så tunn av alla städmedel att jag inte tycker det är någon vits att laga den. Det är inte så att jag är oromantisk men man kan kanske göra något för pengarna man får. Oavsett vad vi gör så är det ju bättre än att det ligger i en låda.

7 Comments

 • Lotta

  Klart att du ska sälja. Bättre att få pengar för sakerna o kunna göra någe roligt eller annat, en att dom bara ska ligga o nu när guldpriset är så bra.

 • Gullvi

  Är ju en som älskar smycken.
  Gillar du dem inte och de inte har något affektionsvärde så är det väl inte mycket att spara på.

 • PJAK

  Har en dotter som får mina smycken som jag har tröttnat på. Ja hon “lånar” nog en del jag vill ha kvar också. Men då kan jag ha tur och få det tillbaka….
  Kolla med sönerna bara så det inte är något de kanske skulle vilja ha om det är arvegods.

 • Marie

  Blev din ring utsliten av städmedel? Oj, det låter inte bra… Om du sliter ut en av de tåligaste metalerna som finns, tänk då vad de gör mot huden…

Leave a Reply

Översätt sidan »